Upplev Moto GP på plats

Visst är det härligt att titta på Moto GP på tv. Men handen på hjärtat inte är det som att se det live. Att uppleva dramatiken och känna spänningen som ligger i luften vid en tävling är en upplevelse för livet. Det finns hjälp att få för att nå dit genom en speciell resebyrå som kan ordna både resa och biljett på plats. En sådan resa kanske man bara gör en gång i livet.

Kombinera resan

Är det en längre resa som exempelvis till Qatar, Thailand eller Malaysia för att se de loppen. Då kan det vara en god idé att kombinera motorcykelresan med en lång härlig semester i tropiskt väder. Hela familjen kan komma med även om alla inte går och tittar på loppet. Det finns alltså utrymme för både shopping, solsemester och MotoGP.

Intresse för motorcyklar

Du behöver trots allt inte åka och se ett Moto GP lopp bara för att vara intresserad av motorcyklar och motorcykelåkning. Att åka hoj har blivit otroligt mycket mer populärt de senaste tio åren. Kanske är det nyblivna pensionärer som förverkligar en dröm då de slutat arbeta. Äntligen har de råd och tid att ägna sig åt en dröm de länge närt.